dimecres, 25 de novembre del 2009

Molt més que una fira!

Ja s'acosta Santa Llúcia, un dels dies que pares, nens i mestres del CEIP Catalunya compartim a l'escola. Els nens i les nenes ja han començat a treballar les manualitats i els detalls de Nadal que es vendran a les paradetes. Tenim moltes ganes de veure el resultat!!!
Però, per a nosaltres, Santa Llúcia és molt més que una fira.
Els diners que recaptem en aquesta festa els donem a AFNE, l'Associació de Famílies de Nens i Nenes d'Etiòpia, fundada el 2003 per un grup de pares adoptants en aquest país africà. AFNE també fa acció solidària. Manté un centre per a infants desemparats i per a infants amb discapacitats auditives a la ciutat etíop de Kombolcha i treballa per donar a conèixer la realitat d'aquest país a casa nostra.
Aquí teniu una imatge del centre d'AFNE a Kombolcha.

Des del CEIP Catalunya hi aportem el nostre granet de sorra i, sobretot, volem que els nostres fills i filles també coneguin la realitat d'Etiòpia i treballin valors com la solidaritat, la diversitat i -com faran aquest any- celebrin el dia de Santa Llúcia amb un arbre carregat de bons desitjos.

Els pares, mares i algun avi de l'escola ja estan treballant també en les manualitats que vendrà la paradeta de l'AMPA i altres han començat a pensar en els pastissos que prepararan per acompanyar Santa Llúcia amb un berenar ben dolç.

Us hi esperem a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada