divendres, 12 de febrer del 2010

Col·laboració amb el Banc dels Aliments

La COMISSIÓ DE VALORS ha decidit col·laborar activament amb el BANC DELS ALIMENTS i amb aquesta cadena solidària que fa de pont entre els excedents alimentaris i les persones més necessitades del nostre entorn més immediat.

En les pròximes setmanes els del Banc dels Aliments vindran a fer una xerrada a l'escola per explicar-nos la seva feina i començarem també una recollida d'aliments on esperem comptar amb les vostres aportacions. Si seguiu aquest blog ben aviat tindreu més informació.


El BANC DELS ALIMENTS és una fundació benèfica privada, independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam i les bosses de pobresa més pròximes. Es tracta d'evitar que els aliments consumibles que ja no es comercialitzaran acabin destruïts.
El Banc dels Aliments fa de pont entre les empreses, les institucions i les persones donants i aquelles organitzacions benèfiques que els fan arribar als seus beneficiaris a través dels menjadors socials o bé en lots de productes per emportar-se a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada